Onze expertise

Marketing die bij jouw bedrijf past.
Marketing anders

/ Wij werken
op een bijzondere manier

Wij regelen jouw marketing
voor een vast bedrag per maand.

Jouw bedrijf is te belangrijk voor standaard marketingtrucjes. Dat iets een hype is wil niet zeggen dat het voor jou werkt. Wij helpen jou met marketing die bij jouw bedrijf past en die bijdraagt aan het behalen van jouw doelen.

En dat doen we op een bijzondere manier!

Onze disciplines

Zo kunnen wij jou ondersteunen.

Marketingstrategie

/ Marketingstrategie.

strategische groei / omnichannelstrategie
/ growth hacking

Wij maken jouw marketingstrategie een verlengstuk van je bedrijfsstrategie.

Hoe draagt marketing bij aan het behalen van de strategische doelen van jouw organisatie? Welke positionering, strategieën, kanalen en middelen helpen hierbij? Wat past wél en vooral niet bij jouw bedrijf?

De Marketingdienst creëert voor jou een marketingstrategie die integraal verbonden is met je zakelijke doelstellingen en ambities. En vervolgens helpen we je dit plan uit te voeren.

Merk en beleving

/ Merk en beleving.

merkpositionering / branding / customer experience design / visuele vormgeving

Wij maken jouw essentie zichtbaar.

Je merk is het visitekaartje van de organisatie. Wie ben je en hoe kom je over? Je merk gaat verder dan een logo en een visuele huisstijl. Een goede klantbeleving zorgt voor vertrouwen; klanten zullen zich gewaardeerd voelen, meer geld uitgeven, langer klant blijven en je merk enthousiast promoten onder anderen.

Wij zetten merken neer met een heldere boodschap, een ijzersterke uitstraling en een naadloze klantbeleving.

Online marketing

/ Online marketing.

digital advertising / search engine advertising (SEA) / social media marketing / marketplaces / e-mailmarketing / marketing automation

Wij creëren een groter bereik en meer leads.

Online marketing is dé manier om dicht bij de klant te komen en meetbare resultaten te behalen – ook voor bedrijven die geen online diensten verkopen.

We implementeren de nieuwste strategieën en technieken om het online bereik te vergroten en de juiste leads te genereren. Hierbij kiezen we voor een combinatie van tactieken en kanalen die past bij de doelgroep, de doelstelling en het budget.

Content en storytelling

/ Content en storytelling.

contentmarketing / social or cause marketing / video / animatie / fotografie / copywriting / redactie

Wij raken het hart van je doelgroep.

Mensen kopen geen product of dienst; ze kopen een beleving. Ze worden getriggerd door een emotie, geboeid door een verhaal. Wij zijn verhalenvertellers pur sang en we helpen jou graag bij het creëren van verhalen die het hart van je doelgroep raken.

Daarbij zoomen we ook altijd uit: welke plaats heeft deze content in het grotere geheel van je (content)marketing? Past de verhaallijn in de customer journey? Samen gebruiken we de kracht van verhalen om een unieke beleving te creëren.

Scherp zicht op groei
Websites

/ Websites.

web design & optimization / user experience design / web development / zoekmachine-optimalisatie (SEO) / conversie-optimalisatie (CRO) / copywriting

Wij zorgen ervoor dat je website klanten oplevert.

Een goede website heeft een duidelijk doel: het overtuigen van je doelgroep en het aanzetten tot actie.

Voor het beste resultaat is je website een integraal onderdeel van je marketingfunnel. We optimaliseren de user experience, schrijven pakkende teksten en creëren effectieve landing pages.

De Marketingdienst
Team van specialisten

Specialist op locatie

Wil jij je team versterken?

Heb jij voor korte of langere termijn behoefte aan ondersteuning van een marketingspecialist? Al vanaf een paar uur per week kan een van onze professionals jouw team komen versterken, op afstand of op locatie.

Meer weten? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Team van specialisten

Specialist op locatie

Wil jij je team versterken?

Heb jij voor korte of langere termijn behoefte aan ondersteuning van een marketingspecialist? Al vanaf een paar uur per week kan een van onze professionals jouw team komen versterken, op afstand of op locatie.

Meer weten? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Scherp zicht op groei

/ Kennismaken?

Dit is pijl naar boven

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Boek een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek om te onderzoeken of ons concept bij je past.