Over ons

Wij vinden dat marketing anders kan

/ Dit is
De Marketingdienst.

Dit is pijl naar boven

Samen creëren
op lange termijn.

Wij helpen jou met marketing die bij jouw bedrijf past en die bijdraagt aan het behalen van jouw doelen. Marketing is namelijk niet iets dat je ‘erbij’ doet. Het is een integraal onderdeel van je bedrijfsstrategie. En het is een middel om jouw ambitieuze doelen waar te maken.

Samen creëren op lange termijn
Scherp zicht op groei

Over ons

Wat wij belangrijk vinden.

Duurzame samenwerking

Impact

Marketing is geen doel op zich. Het is een prachtig middel om jouw merk zichtbaar te maken en moet leiden tot resultaten op de korte, maar zeker ook op de lange termijn.

Meetbaar resultaat

Resultaten

Wij verkopen geen luchtkastelen en gouden bergen. Onze drijfveer is het doorlopend realiseren van de groeiambities van onze klanten, met realistische, tastbare resultaten.

icon_team

Samen

Duurzame groei en impact creëer je niet alleen, dat doen we samen. Samen met jou als klant, met alle specialisten in ons team en met externe partners die ons qua expertise aanvullen.

/ Wij vinden dat
marketing anders kan.

Marketing is niet eenvoudig. De wereld van moderne marketing gaat razendsnel en kent talloze complexe specialismen. Wij realiseren ons dat marketing voor de meeste bedrijven niet tot de core-business behoort en dat het dus lastig kan zijn je te blijven onderscheiden. En dat is waar wij bij willen helpen.

Wij zijn jouw marketingteam op afstand. Ons team van specialisten werkt dagelijks aan het behalen van jouw doelen. We ontzorgen jou op alle (marketing)vlakken, zodat jij je kunt richten op datgene waar jij goed in bent.

Bij ons geen luchtkastelen en gesponnen suiker. Wij behalen graag écht resultaat – hoe dat er voor jou ook uitziet. Daarom gaan we graag voor langere tijd een relatie met je aan. Zo zijn wij net zo gedreven om jouw doelen te behalen als jij zelf.

Eigenaresse

Maria van der Schalie
eigenaar van De Marketingdienst

Team van specialisten
Team van specialisten

Onze werkwijze

Wij nemen jouw marketing
volledig uit handen.

De Marketingdienst is een full-service marketingbureau aan wie jij je marketing kunt uitbesteden. Bij ons werkt een team van specialisten iedere dag aan het realiseren van jouw groeiambities.

half-wit

Onze resultaten

Klanten waar we trots op zijn

Scherp zicht op groei

/ Kennismaken?

Dit is pijl naar boven

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Boek een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek om te onderzoeken of ons concept bij je past.

De Marketingdienst footer