CONTENT & STORYTELLING

Wij raken het hart van je doelgroep

Content & storytelling

Mensen kopen geen product of dienst; ze kopen een beleving. Ze worden getriggerd door een emotie, geboeid door een verhaal. Verhalen stimuleren de fantasie, spreken tot de verbeelding en zorgen voor verbinding.

Wij zijn verhalenvertellers pur sang en wij helpen jou graag bij het creëren van verhalen die het hart van je doelgroep raken. In tekst, beeld, video of animatie brengen we jouw boodschap tot leven. Daarbij zoomen we ook altijd uit: welke plaats heeft deze content in het grotere geheel van je (content)marketing? Past de verhaallijn in de customer journey?

Samen gebruiken we de kracht van verhalen om een unieke beleving te creëren.contentmarketing

In contentmarketing komt alles wat tekst, beeld, video en geluid is samen in een strategie die bouwt aan de relatie met je doelgroep. Goede contentmarketing onderscheidt je van je concurrenten en maakt van klanten fans en ambassadeurs.

 social or cause marketing

Veel hedendaagse bedrijven hebben hun bestaansrecht verweven met een sociale of maatschappelijke visie. Wil jij je merk inzetten voor een betere wereld, dan helpen wij je deze droom een zo groot mogelijk podium te geven.video

In een tijdperk waarin alles om video draait weet ons ervaren videoteam als geen ander hoe je een doelgroep kunt raken, inspireren en activeren. Of het nu gaat om een documentaire, een commercial of een campagnevideo: deze specialisten zijn pas tevreden als de juiste snaar wordt geraakt en de video helemaal aansluit bij het beoogde doel.animatie

Animatie is de perfecte manier om een statisch verhaal tot leven te brengen. Een goed geanimeerd verhaal loodst de kijker moeiteloos door ingewikkelde of taaie informatie. Als een echte eyecatcher is animatie een essentieel en onderscheidend onderdeel van je branding.fotografie

Fotografie is niet weg te denken uit marketing. Professionele en onderscheidende beelden tillen jouw merkperceptie direct naar een hoger level. Wij verzorgen jouw productfoto’s, de portretten van je team en de sfeerbeelden ter ondersteuning van je verhalen.copywriting

Goede copy is essentieel voor het succes van je merk. Onze copywriters gebruiken de kracht van taal en de juiste tone-of-voice om om lezers te overtuigen. Kort of lang, activerend of informatief, online of offline… wij zorgen dat je boodschap overkomt.

 redactie

Ieder verhaal is waardevol, maar de magie van contentmarketing zit ‘m in de visie die alle content samenbrengt. Onze tekstredactie, beeldredactie en videoredactie staan garant voor vernieuwende formats, indrukwekkende verhalen en gelikte publicaties.

Zelf professionele
video’s maken?

Met de dienst van ons zusterbedrijf Videown heb je alle tools in handen om zelf professionele videocontent te maken en te beheren – een onmisbaar onderdeel van een moderne marketingstrategie.

Even kennismaken?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Boek een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek om te onderzoeken of ons concept bij je past.